Nepečený jahodový cheesecake
Nepečený jahodový cheesecake

Nepečený jahodový cheesecake

Nepečený jahodový cheesecake

Patří k nejsilnějším potravinovým antioxidantům. Mají protizánětlivý a antibakteriální účinek. Pomáhají při léčbě jater, příznivě působí na krvetvorbu a růst buněk. Obsahují vitamín C a mangan. Podporují imunitu, pozitivně ovlivňují metabolismus, činnost nervů, tvorbu hormonů štítné žlázy. Pozor, jsou zároveň silným alergenem!
Jahody mají ochranný účinek na nervové buňky. Jeden šálek jahod účinně chrání mozek 6-12 hodin.
 

 

 

Potřebujeme:
Spodní vrstva:
1 šálek celých mandlí,
1 šálek ovesných vloček,
1/2 šálku rozmačkaných jahod,
Střední vrstva:
500g jemného tvarohu,
2 dávky přírodní sladidlo Stevia 
Vrchní vrstva:
1 šálek čerstvých jahod,
 

Postup:
1. Nejprve si připravíme spodní vrstvu. Ovesné vločky a mandle rozmixujeme na "prach". Potom do této
    směsi přidáme jahody. Směs přitlačíme na spodek misky, jako cheesecake.
2. V další misce smícháme tvaroh, přírodní sladidlo stevia a přidáme na ovesné základ.
3. Nakonec na tvarohovou vrstvu naskládáme nakrájené jahody. Můžeme polít džemem.
 
Můžete konzumovat ihned ale nejlépe chutná vychlazený.

 
Dobrou chuť!