Dort s Micellar Casein

Dort s Micellar Casein

Obsah

Suroviny

  • 1 balíček kulatých piškotů
  • 1 kompot (meruňka, broskev ...),
  • 2 x 250g jemný tvaroh,
  • 110g rozpuštěného másla,
  • 1 x vanilkový cukr,
  • 4 dl mléka,
  • 1 x želatina,
  • 2 dl třtinový cukr,
  • 1 vejce,
  • 2PL kakao,
  • 2 odměrky Micellar Casein

Postup

Nejdříve 2 dl mléka smícháme se želatinou a necháme 30 min. odstát.

Na dno dortové formy poklademe piškoty namočené v kompotové šťávě. Do mixéru dáme nabobtnalou želatinu, 2 dl vroucího mléka, tvaroh, máslo, vanilku, cukr a  Micellar Casein.

Polovinu hmoty vylijeme na piškoty a poklademe nakrájené ovoce. Do zbývající části přidáme kakao, promixujeme a vylijeme na ovoce. Necháme ztuhnout, podáváme druhý den.

Dobrou chuť.