"převlékáme" produkty  nový dizajn nové etikety

Proteínová špaldová krupice
Proteínová špaldová krupice

Proteínová špaldová krupice

Proteínová špaldová krupice

Špalda snižuje riziko cukrovky typu II, také chrání před kardiovaskulárními chorobami a pomáhá ženám vyhnout se tvorbě žlučových kamenů a výskytu rakovině prsu.

Jednoduchý recept na skvělou kašu ze špaldovej krupice, která je sýtejšia, výživnější i chutnejšia díky micelárnímu kazeínu s vysokým obsahem vápníku. Mlsejte zdravě.

Potřebujeme (2 porcie)

Postup

  • Do mlieka postupně, za stáleho míchaní přidáváme špaldovú krupicu, dokud nevznikne hustší kaše.
  • Vmícháme protein a pořádně smícháme, aby se protein s uvařenou kaší dobře promíchal.
  • Kaši můžeme ochutit skořicí, mletými ořechy, kokosem, ... dle chuti.

Tip 1

Při intoleranci na lepek je vhodné použít místo špaldové krupice jiný druh - např. pohankovou nebo rýžovou.


Tip 2

Pro lidi trpící laktózovou intolerancí je vhodné použít náhradu klasického mléka - např. sójové, makové nebo pohankové mléko. 

Micelární kasein je vzhledem k obsahu laktózy vhodné nahradit bezlaktózovou variantou proteinu, kterým je LactoFree 90 (příchuť banán-čokoláda nebo malina) nebo VEGAN PROTEIN (příchuť čokoláda-pomeranč, čokoláda-višeň, čokoláda-skořice).


Tip 3

Krupicovou kaši si oslaďte medem, přidejte kvalitní kakao, mletou skořici, domácí povidla či strouhaný kokos.


Dobrou chuť!


___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Zdroje
https://www.freepik.com/free-photo/semolina-porridge-butter-cinnamon-tea-pot-top-view_7570924.htm#page=1&query=semolina&position=3