ZÍSKEJTE DÁREK 3x TYČINKA 3ENERGY BAR ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 1000 Kč!

Proteínová špaldová krupice
Proteínová špaldová krupice

Proteínová špaldová krupice

Proteínová špaldová krupice

Špalda snižuje riziko cukrovky typu II, také chrání před kardiovaskulárními chorobami a pomáhá ženám vyhnout se tvorbě žlučových kamenů a výskytu rakovině prsu.

Obsah

Jednoduchý recept na skvělou kašu ze špaldovej krupice, která je sýtejšia, výživnější i chutnejšia díky micelárnímu kazeínu s vysokým obsahem vápníku. Mlsejte zdravě.

Potřebujeme (2 porcie)

Postup

  • Do mlieka postupně, za stáleho míchaní přidáváme špaldovú krupicu, dokud nevznikne hustší kaše.
  • Vmícháme protein a pořádně smícháme, aby se protein s uvařenou kaší dobře promíchal.
  • Kaši můžeme ochutit skořicí, mletými ořechy, kokosem, ... dle chuti.

Tip 1

Při intoleranci na lepek je vhodné použít místo špaldové krupice jiný druh - např. pohankovou nebo rýžovou.


Tip 2

Pro lidi trpící laktózovou intolerancí je vhodné použít náhradu klasického mléka - např. sójové, makové nebo pohankové mléko. 

Micelární kasein je vzhledem k obsahu laktózy vhodné nahradit bezlaktózovou variantou proteinu, kterým je LactoFree 90 (příchuť banán-čokoláda nebo malina) nebo VEGAN PROTEIN (příchuť čokoláda-pomeranč, čokoláda-višeň, čokoláda-skořice).


Tip 3

Krupicovou kaši si oslaďte medem, přidejte kvalitní kakao, mletou skořici, domácí povidla či strouhaný kokos.


Dobrou chuť!


___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Zdroje
https://www.freepik.com/free-photo/semolina-porridge-butter-cinnamon-tea-pot-top-view_7570924.htm#page=1&query=semolina&position=3