Velikonoční cookies
Velikonoční cookies

Velikonoční cookies

Velikonoční cookies

K Velikonocům patří i mlsání, tak si své oblíbené pamlsky dopřejte ve zdravé, výživné, ale velmi chutné podobě. Jsou rychle hotové a jako stvořené na velikonoční stůl.

Obsah

Oblíbené koláčky, které jsou na povrchu křupavé, ale uvnitř vláčné a jemné. Zasytí a dodají energii.

Potřebujeme

(10 kusů)

  • 400 g neslazeného arašídového másla (příchuť vanilka-limetka)
  • 2 odměrky Micellar Casein (příchuť vanilka-limetka)
  • 2 hrníčky bezlepkových ovesných vloček
  • 1 hrnek BIO třtinového cukru
  • Na ozdobení lentilky

Postup

Arašídové máslo smícháme s cukrem, a postupně přidáme ovesné vločky spolu se 2 odměrkami vanilkově-limetkového Micellar kaseinu. Vymícháme hustou masu a vytvarujeme cookies, které poklademe na plech vystlaný pečícím papírem. Ozdobíme barevnými lentilkami a pečeme cca 15 min při 180 °C.